Neuralgie behandeling

Trigeminale Neuralgia-behandeling kan moeilijk zijn. Behandelingen voor deze aandoening zijn intenser dan voor typische spierpijn. Hierdoor zou u uw arts regelmatig moeten zien. Hij of zij zal kunnen bepalen wanneer de aandoening vordert naar een ernstiger conditie. Behandeling voor deze aandoening kan pijnlijk zijn. Er is ook een mogelijkheid dat de pijn erger zal zijn in het weekend of ’s nachts.

De behandeling voor deze aandoening zal afhangen van hoe ernstig de neuralgie is. Als het niet zo ernstig is, heeft u mogelijk alleen de standaardmedicijnen nodig. Sommige mensen hebben geen verdere behandeling nodig, en dit wordt meestal gedaan door orale medicijnen te nemen. In de loop van de tijd kunnen sommige personen echter met de oorspronkelijke aandoening niet langer reageren op orale medicijnen, of kunnen ze onaangename bijwerkingen van hen ervaren.

Voor deze personen bieden chirurgie of injecties de volgende regel en intensere neurostimulatie voor de behandeling van symptomen die aan deze aandoening worden geassocieerd. Patiënten met meerdere sclerose die motorische zwakte en tintelingen in de benen hebben ervaren als gevolg van de ziekte kiezen soms een operatie als middel om de pijn te verminderen. Een procedure die bekend staat als Carpal Tunnel-syndroom is één type chirurgie die kan worden uitgevoerd. In deze procedure wordt een smalle, dunne kabel ingebracht in de carpale tunnel, die een strakkere grip op de pols creëert en de vingerspieren op contract veroorzaakt. Dit type therapie wordt aanbevolen voor mensen die slagen of een geschiedenis van multiple sclerose in het gezin hebben gehad.

Voor individuen die medicatie kiezen als middel om hun toestand te behandelen, moeten ze leren hoe ze deze medicijnen correct moeten nemen. Deze medicijnen kunnen oraal of injectiegeleiden worden ingenomen. Hoewel veel mensen verlichting van receptmedicijnen vinden, blijven anderen lijden met pijnlijke symptomen na het nemen van deze medicijnen. Individuen met deze aandoening moeten een arts raadplegen om de beste manier van handelen te bepalen wanneer het gaat om het nastreven van therapie en / of medicatie als een middel om neurogene pijn te beheren.

Personen die te maken hebben met terugkerende pijn als gevolg van neurogene kwesties moeten alle opties verkennen die voor hen beschikbaar zijn als het gaat om pijnverlichting. Deze opties omvatten;chirurgie, injecties en medicatie. Het type therapie dat u nastreeft, is afhankelijk van uw individuele toestand;De meeste individuen vinden echter dat pijnstillende medicijnen effectief middel zijn om de symptomen van deze aandoening te beheren, zonder de mogelijke bijwerkingen die veel mensen willen vermijden.

Voor veel mensen die gevoelloosheid, tintelen, brandende en / of stekende sensaties in het getroffen gebied hebben ervaren, is het toepassen van warmte en / of koud tot het pijnlijke gebied vaak effectief om deze symptomen te verlichten. Het toepassen van warmte aan het pijnlijke gebied heeft het vermogen om ontstekingen te verminderen en de bloedstroom naar het bewerkte gebied te vergroten. Deze verhoogde bloedstroom en zuurstof om de spieren in de omgeving te verlichten, evenals de pezen en spieren in het gebied. Het aanbrengen van koude aan het pijnlijke gebied zal ook helpen om de zwelling en ontsteking te verlichten die aanwezig zijn.

Als u op zoek bent naar een geweldige optie om de pijn te verlichten die geassocieerd is met neurogene omstandigheden, zoals Trigeminal Neuralgia, is het het beste om uw arts te raadplegen om de beste manier om de voorwaarde te beheren. Een geweldige optie die onlangs is ontwikkeld, is de toepassing van een warmtepakket of een ijspakket rechtstreeks naar het pijnlijke gebied. Door dit te doen, kan de warmte die op de hoofdhuid en / of de gezichtshuid wordt toegepast, de ontsteking te verminderen door de pijn te verminderen die wordt veroorzaakt door de gezwollen bloedvaten. Een andere goede optie om te overwegen als u denkt dat een bezoek aan de arts nodig is, is om een acupunctuurinrichting of elektrotherapy-inrichting te kopen. Deze apparaten hebben bewezen zeer behulpzaam te zijn voor de mensen die lijden aan neurogene pijn.

Ongeacht het neurogene type pijn dat u lijdt, er zijn veel verschillende behandelingen voor u beschikbaar. In sommige gevallen kan uw arts aanbevelen dat u een specialist ziet, zoals een neurochirurg om uw toestand te behandelen. In andere gevallen kan uw neurochirurg aanraden de pijn te behandelen met een elektrotherapy-inrichting. Welke neurogene neurochirurgie die u kiest, u zult waarschijnlijk profiteren van consulting met een neuroosurgeon om de juiste behandelingsoptie te bepalen om uw toestand aan te pakken.

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *